Dag 27: Ett recept på en god efterrätt
Se först till så att alla ingredienser är rumstempererade när du skall röra ihop.
Ingredienser
3 dl grädde
2 tsk vaniljsocker
200g mascarponeost
250g philadelphiaost
0.5 dl socker
100g vit chocklad
100g ljus choklad
dekoration
50g mörk choklad
Tänkte också passa på att gratta mig själv eftersom att jag fyller hela 24ÅR idag, så för 24 år sedan så vann sverige hockey vm, vore ju trevligt om de gjorde de i år igen;)
Presenterna jag fått är:
En hel påse med rosa saker från konsum av Emma Fält och Martin Nilsson. Bla var det te, tejp, hubbabubba, mandlar och ballonger.
En klocka jätte fin! Av min Bror med familj
En onepiece som jag fått av min mamma,pappa,syster,Per och Moa<3
Ny säng av Micke! Som vi beställer idag<3
Sen biljetter till Pirates of the caribbean 4 den 18 Maj <3
De här tänkte jag även bjuda på till alla söta som jag träffar senare idag<3
Nu var de nog med bilder<3
Ingredienser
3 dl grädde
2 tsk vaniljsocker
200g mascarponeost
250g philadelphiaost
0.5 dl socker
100g vit chocklad
100g ljus choklad
dekoration
50g mörk choklad
Tillagning
8 portioner
1. Vispa grädde och vaniljsocker i en bunke, rör ihop mascarpone,
philadelphiaost och socker i en annan.
2. Smält de båda chokladsorterna var för sig och låt svalna något.
3. Vänd försiktigt ned grädden i osten och rör till en jämn smet.
4. Vänd sedan ner de båda chokladsorterna i smeten, rör i dem en åt
gången så att inte smeten skär sig av värmen från chokladen, häll upp i en
form med löstagbar kant. Låt stå i frysen i ca en timma innan servering.
Dekorera gärna med smält choklad.
5. Koka upp jordgubbarna och tillsätt sockret. Passera jordgubbarna
genom en finmaskig sil. Servera jordgubbspurén till cheesecaken.
Recept: Linnéa Seidel
här är länken till receptet
1. Vispa grädde och vaniljsocker i en bunke, rör ihop mascarpone,
philadelphiaost och socker i en annan.
2. Smält de båda chokladsorterna var för sig och låt svalna något.
3. Vänd försiktigt ned grädden i osten och rör till en jämn smet.
4. Vänd sedan ner de båda chokladsorterna i smeten, rör i dem en åt
gången så att inte smeten skär sig av värmen från chokladen, häll upp i en
form med löstagbar kant. Låt stå i frysen i ca en timma innan servering.
Dekorera gärna med smält choklad.
5. Koka upp jordgubbarna och tillsätt sockret. Passera jordgubbarna
genom en finmaskig sil. Servera jordgubbspurén till cheesecaken.
Recept: Linnéa Seidel
här är länken till receptet
Tänkte också passa på att gratta mig själv eftersom att jag fyller hela 24ÅR idag, så för 24 år sedan så vann sverige hockey vm, vore ju trevligt om de gjorde de i år igen;)
Presenterna jag fått är:
En hel påse med rosa saker från konsum av Emma Fält och Martin Nilsson. Bla var det te, tejp, hubbabubba, mandlar och ballonger.
En klocka jätte fin! Av min Bror med familj
En onepiece som jag fått av min mamma,pappa,syster,Per och Moa<3
Ny säng av Micke! Som vi beställer idag<3
Sen biljetter till Pirates of the caribbean 4 den 18 Maj <3
De här tänkte jag även bjuda på till alla söta som jag träffar senare idag<3
Nu var de nog med bilder<3
Kommentarer
Trackback